Glaszetters gratis met elkaar vergelijken

Diensten Glaszetter Simon

Onze glaszetters hebben ervaring in alles omtrent glaswerk. Het standaard plaatsen van nieuw dubbel glas voeren wij dagelijks uit. Maar ook de specifieke opdrachten is een specialiteit van Glaszetter Simon.

Voordelige glaszetter

Met onze landelijke dekking kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden. Zo is er altijd een glaszetter in de regio en daardoor snel beschikbaar.

Lees hieronder de diverse diensten die wij anabieden. Wanneer gezocht word naar de glaszetter in uw regio, bekijk ons werkgebied:

Dubbel glas zetten

Het plaatsen van dubbel glas is een goede keuze voor een betere isolatie. Laat u informeren omtrent de mogelijkheden van diverse soorten dubbel glas. Tegen scherpe kosten plaatsen wij het glas, hierdoor ligt het rendement van het isolatieglas een stuk hoger.

Glasschade

Bij schade aan het glas is het van belang dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost. Door bij ons de maten en soort glas aan te geven, kunnen wij snel een voorstel doen en langs komen om het op te lossen.

Interieur glas

Op zoek naar specifiek gehard glas voor een glazen tafel of misschien een glazen binnendeur? Bij diverse toepassingen kunnen wij helpen bij het plaatsen van het interieur glas. Geef ons aan wat de wensen zijn en wij zorgen voor een offerte op maat.

Kozijnen vervangen

Naast het vervangen van de ruit ook de kozijnen direct vernieuwen? Genoeg mogelijkheden en het is dan vaak het overwegen waard om de kozijnen direct te laten vervangen. Kom in contact en informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze glaszetters geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw glas opties? 

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.