Glaszetters gratis met elkaar vergelijken

Enkel glas

Heeft u nog enkel glas in de woning en is deze beschadigd geraakt, dan is het mogelijk om deze op korte termijn te laten vervangen. Voor iedere afmetingen kunnen wij een nieuwe ruit leveren. 

Toepassingen van enkel glas

Op diverse plekken word enkel glas nog toegepast. Veelal zijn de ouderwetse glas-in-lood ramen nog van enkel glas gemaakt. Maar daarnaast zijn er ook nog andere toepassingen die van enkel glas worden voorzien. Hierbij gaat het vooral om interieur. Denk aan een binnenruit van en deur of een klein ruitje in een kastdeur.

Enkel glas vervangen

Reeds een bestaande ruit met krassen of andere soort schade, dan kunnen wij die voor u vervangen. Graag ontvangen wij wat meer informatie omtrent de kozijnen en het formaat. Daarna zullen wij met een kostenindicatie komen. Na akkoord te geven op een offerte, kunnen wij op korte termijn over gaan tot het vervangen van de ruit

Snel en gemakkelijk bestellen

Op korte termijn een glasplaat laten plaatsen of vervangen? Besloten welke soort glas er geplaatst moet worden. Dan is het de volgende belangrijke stap om alles goed op te meten. Glaszetter Simon komt graag langs op locatie om al het inmeten op ons te nemen.

De kosten zijn afhankelijk van de dikte en de afmetingen van het glas. Vraag ons naar de kosten en we zullen hier een indicatie van geven uiteraard.

Alternatieven

Naast het plaatsen van enkel glas, plaatsen wij ook nog diverse andere glassoorten. Naast enkel glas wordt er ook veel gekozen voor dubbel glas, dit zal meer met de isolerende werking te maken hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden en we zullen graag vrijblijvend informeren naar de diverse opties!

Specialisaties Glaszetter Simon

  • Dubbel glas
  • Glas op maat
  • Triple glas
  • Geluidswerend glas
  • Gelaagd en gehard glas
  • Draadglas
  • Kunststof kozijnen

Benieuwd naar de exacte kosten en mogelijkheden?

Vraag gerust vrijblijvende offertes aan. Onze glaszetters geven gratis advies!

Onze klanten zijn tevreden met het resultaat!

Een score van 8.7 en meer dan 92% beveelt ons aan bij vrienden

Meer weten over uw glas opties? 

Ontvang onze tarieven op de mail en vergelijk de kosten.